Dnevnikov turnir ŽFK Vojvodina - FK Cement 4:1

U drugom kolu na „Dnevnikovom turniru“ naše princeze su zabeležile značajnu pobedu protiv ekipe FK „Cement“ iz Beočina. Izabranice Miloša Savića su ovoga puta od prve minute krenule veoma agresivno i vrlo brzo svima stavile do znanja da iznenađenja neće biti. Olivera Arsenin je briljirala u tim trenutcima i sa dva efektna gola dovela svoju ekipu i osetnu prednost. Sa tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

U nastavku utakmice se očekivalo da če Vošine igračice lako utakmicu privesti kraju, međutim Cement u tim trenutcima pravi drugi korner i kao da je ta mogućnost penala blokirala naše fudbalerke. Otupila je oštrica napada i težište igre se premestilo na našu polovinu terena. A onda kao grom iz vedra neba, dobra akcija dečaka iz Beočina i efektan gol. Ubrzo nakon toga i treći korner i penal za Cement. Ali tada na scenu stupa Nikolina Marjanov koja fenomenalno reaguje i brani penal. Ta njena bravura kao da je sve ostale trgla iz sna i do kraja meča Vojvodina apsolutno dominira.
Svoju sjajnu partiju Olivera Arsenin kruniše i trećim golom. Ubrzo nakon toga jednu prelepu akciju koju je započela Milica Stojić, Anastasija Vuksanović pretvara u gol i to je nedostižnih 4:1. Jedino što su Beočinci uspeli do kraja utakmice je da još jednim golom ublaže poraz.
Ovom pobedom je načinjen jedan veliki korak ka superfinalu na turniru.
Sledeću utakmicu naše princeze igraće nakon Božića.