LEP IZLET U OSIJEKU

Prethodnog vikenda kadetska i seniorska ekipa Vojvodine gostovale su u Osijeku gde su odigrane dve prijateljske utakmice sa istoimenim klubom. Ovo je bila sjajna prilika za novosađanke da vide gde su trenutno u odnosu na višestrukog i aktuelnog šampiona Hrvatske. Obe utakmice su odigrane u visokom ritmu a prisutni ljubitelji ženskog fudbala imali su priliku da uživaju u nadahnutoj igri i lepim potezima igračica obeju ekipa. Iako rezultat nije bio u prvom planu treba napomenuti da su domaće igračice bile uspešnije čime su potvrdile da s pravom predstavljaju jedan od najozbiljnih klubova u regionu koji redovno nastupa u najjačem evropskom takmičenju – Ligi šampiona.

Nakon odigranih utakmica stručni štab Vojvodine može biti apsolutno zadovoljan prikazanim, jer ovako jake utakmice upravo i služe za brži napredak mladih igračica našeg kluba. Treba napomenuti da je na ovom gostovanju prisustvovao veliki broj navijača Vojvodine, pretežno iz redova roditelja igračica, koji su svojom podrškom dali poseban pečat pomenutim utakmicama, čime su pokazali još jednom da su značajan deo našeg kluba.

  ŽFK Vojvodina zahvaljuje ŽNK Osijek na sjajnom gostoprimstvu, a posebno raduje dogovorena saradnja između dva kluba za naredni period.