NOVI POČETAK VOJVODINE

Uprava ŽFK Vojvodine i roditelji igračica kadetskog i seniorskog tima održali su sastanak povodom aktuelnih dešavanja na kome je rukovodstvo kluba upoznalo prisutne o planovima za budući period, kao i sa odlukama donetim na poslednjem sastanku uprave kluba. Najvažnije odluke odnose se na izbor novog trenera prvog tima i pokretanje škole fudbala za najmlađe igračice.

Novi trener seniorske ekipe je Miloš Savić, do prošle nedelje trener mlađih kategorija u našem klubu, trener koji se prethodnih godina dokazao u radu sa mladim igračicama i koji odlično poznaje prilike u seniorskoj ekipi. Reč je o ambicioznom treneru sa jasnom vizijom i programom rada za narednih nekoliko sezona, odnosno četvorogodišnjeg ciklusa.

Zaključak sastanka je da će politika kluba i u narednim godinama biti okrenuta stvaranju mladih igračica koje će jednog dana predstavljati okosnicu seniorske ekipe, kao i da će klub učiniti velike napore da obezbedi još bolje uslove za rad i napredak mladih igračica.

ŽFK Vojvodina želi puno uspeha u radu novom treneru seniorske ekipe Milošu Saviću, kao i svim igračicama Voše jer upravo one čine ovaj klub velikim.