NOVOGODIŠNJI TURNIR „TIKVARA 2018/19“

U okviru tradicionalnog turnira u Bačkoj Palanci u revijalnom delu mlađe pionirke ŽFK „Vojvodine“ odigrale su dve utakmice sa domaćinom i organizatorom turnira FK „Krila Krajine“.

U prvoj utakmici nastupile su naše princeze koje su rođene 2006 i 2007 godine protiv dečaka mlađih jednu godinu. Dobar deo utakmice je protekao u izjednačenom odnosu da bi pred kraj meča sa nekoliko grešaka u odbrani uticalo na to da su domaćini trijumfovali sa 3:0. Uprkos naizgled visokom rezultatu naše devojčice su prikazale sasvim zavidan nivo igre.
U drugoj utakmici Voša je nastupila sa generacijom 2008 godišta i mlađim devojčicama. Utakmica je bila veoma lepršava sa puno šansi na obe strane. Krila Krajine su povele sa 1:0 posle jednog vrlo dobro izvedenog kontranapada. Do kraja utakmice naše devojčice su dale sve od sebe kako bi preokrenule rezultat i to im je uspelo u samoj završnici kad je Iva Marković sigurno izvela najstrožiju kaznu. Utakmica je završena rezultatom 1:1 i pristupilo se izvođenju penala. Jedina sigurna sa bele tačke je bila Jana Brzak ali to nije bilo dovoljno da se savlada domaća ekipa.
Za naše princeze nastupale su: Lana Milinić, Milica Ranisavljević, Jana Brzak, Lenka Opačić, Anđela Rončević, Iva Marković, Milica Leškov, Lana Ćurčin, Ivona Marković, Monika Pap, Nađa Jovanović, Sofija Đurđev i Una Nađbabi. Obe ekipe sa klupe je predvodio Vladimir Ranisavljević
Sve u svemu bio je ovo lep izlet za Bačku Palanku i jedno veliko iskustvo za naše male fudbalerke pred kojima je lepa budućnost.
Veliku zahvalnost dugujemo ekipi „Krila Krajine“ a posebno Milanu Beljanskom i Zdravku Škavi na prijemu i gostoprimstvu.