Vošine princeze nastavile po planu

Održan je i završni turnir kadetskog prvenstva Vojvodine u Vršcu

Vošine princeze nastavile su po planu – osvojile su i petu od šest planiranih titula u ovoj sezoni. Posle Ruskog Sela 2015., Novog Sada 2016. i Sivca 2017. Vojvodina je trijumfovala i u Vršcu 2018 godine i odbranila titulu kadetskog prvaka FSV.

U polufinalu su savladale naše mlade nade, koje nastupaju pod imenom ŽFK „Bistrice“ sa 3:1 (strelci: Natalija Vuksanović, Dušica Petrović i Bojana Glumac za Vošu, i Jelena Grujić za Bistricu).

U utakmici za treće mesto, Bistrica je bila ubedljiva. Savladala je ŽFK “Banat” iz Vršca sa 4:0 golovima: Milice Stojić, Vanje Krivokapić, Jelene Grujić i Olivere Arsenin.

Finalni meč protiv ŽFK “Jedinstvo” iz Dubovca doneo je dosta uzbudjenja. Novosađanke koje je sa klupe predvodio Miloš Savić, pružile su više i sasvim zasluženo slavile sa 2:1. (strelci: Anastasija Vuksanović i Dušica Petrović). Meč je završen nekoliko minuta ranije, zbog nevremena koje se nadvilo nad Vršcem. Kiša je lila kao iz kabla a gromovi koji su parali nebom primorali su sudije da pre vremena pošalju fudbalerke u svlačionice.
Zbog ove nepredvidjene situacije, sve ekipe su uskraćene za svečanu dodelu priznanja. Izostale su i slavljeničke fotografije sa peharom.