ŠAMPIONAT FS VOJVODINE U FUTSALU ZA PIONIRKE

Počeo je šampionat FSV u futsalu za pionirke koji će trajati do početka marta 2019 godine. Drugi takmičarski vikend je održan u Novom Sadu u hali „Slana Bara“. Branilac titule ŽFK „Vojvodina“ na šampionatu nastupa sa dve ekipe „Vojvodina A“ (2004 godište) i „Vojvodina B“ (2005 godište). Pored Spartaka koji takođe ima dve ekipe na turniru nastupaju još: „Bačka „ iz Bačke Palanke, Kanjiža i Inđija. Nakon prva četiri kola na vrhu su se učvrstile „Vošine princeze“ sa maksimalnim učinkom.

REZULTATI – ZVANIČAN PROGRAM:

III kolo:

Vojvodina A – Inđija 10:0

Spartak B – Bačka  6:0

Vojvodina B – Kanjiža  8.0

IV kolo:

Spartak A – Inđija  14:1

Vojvodina A – Spartak B  1:1

Bačka – Kanjiža  8:0

REVIJALNA UTAKMICA

Vojvodina B – Spartak A  4:3

U prvoj utakmici na otvaranju III kola naše pionirke su se sastale sa fudbalerkama iz Inđije I dosta lako su došle do ubedljivog trijumfa golovima: Vanje Krivokapić 5, Anastasije Vuksanović 2, Lare Tomin 1, Jelene Pavlov, 1 i Jelene Dobrijević 1.

U III kolu favoritkinje na turniru “Voša 2005” je lako izašla na kraj sa gošćama iz Kanjiže rezultatom 8:0. U listu strelaca su se upisale Jelena Grujić, Olivera Arsenin i Milica Stojić sa po 2 gola i Anja Medić I Teodora Trivić sa 1 postignutim golom.

U najneizvesnijoj utakmici IV kola sastali su se Vojvodina A i Spartak B. Utakmica je obilovala sa puno lepih poteza, dosta šuteva na gol ali i sjajnih odbrana golmana i prilično žustrih startova. Subotičanke su povele sa 1:0 I kad je izgledalo da je sve gotovo I da će ceo plen otići na sever Bačke, Jelena Dobrijević se potrudila da jednu lepu akciju kruniše golom I svoju ekipu približi plejofu i borbi za medalje.

I kao šlag na tortu u poslednjoj utakmici dana sastale su se ekipe Vojvodina B i Spartak A. U obe ekipe našle su se sve igračice koje nastupaju za selekciju FS Vojvodine U-15. Bio je to vatromet golova I publika je imala u čemu da uživa. Naše pionirke su bile uspešnije I sasvim zasluženo slavile sa 4.3. Golove su postigle. Jelena Grujić  2, Milica Stojić 1 i Olivera Arsenin  1.

Šampionat se nastavlja sledećeg vikenda a domaćin je ŽFK “Spartak” iz Subotice.