SAOPŠTENJE

Da se u ŽFK Vojvodina kvalitetno radi u svim selekcijama odavno je poznato. Ako pogledamo sastav ekipa koje se trenutno takmiče u Super ligi Srbije skoro da nema ekipe koja u svojim redovima nema bar tri igračice koje su sticale znanje i fudbalsko iskustvo u našem klubu. Posebno smo ponosni na činjenicu da već godinama dajemo najviše reprezentativki od svih klubova po raznim uzrasnim kategorijama.
ŽFK Vojvodina izražava sreću našim dojučerašnjim fudbalerkama i želi im puno uspeha u daljoj igračkoj karijeri. Sada sa jasnijim igračkim kadrom, igračicama koje su ljubavlju vezane za naš klub, novim mladim snagama, novim trenerskim kadrom i konceptom rada, kao i sa novim sponzorima i prijateljima kluba, ojačani zajedništvom i objedinjeni ljubavlju prema našoj Voši prevazilazimo doskorašnju krizu i sa puno optimizma koračamo u susret novim sportskim izazovima.
ŽFK Vojvodina ovim putem šalje sportski pozdrav svima i nudi saradnju na sportskom planu svim klubovima u Srbiji, a i van nje. Poseban pozdrav i želju za uspehom šaljemo našem savezu, selektorima, koordinatorima i svim igračicama koje brane boje Srbije.

Continue reading „SAOPŠTENJE“

Dnevnikov turnir ŽFK Vojvodina - FK Cement 4:1

U drugom kolu na „Dnevnikovom turniru“ naše princeze su zabeležile značajnu pobedu protiv ekipe FK „Cement“ iz Beočina. Izabranice Miloša Savića su ovoga puta od prve minute krenule veoma agresivno i vrlo brzo svima stavile do znanja da iznenađenja neće biti. Olivera Arsenin je briljirala u tim trenutcima i sa dva efektna gola dovela svoju ekipu i osetnu prednost. Sa tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

Continue reading Dnevnikov turnir ŽFK Vojvodina – FK Cement 4:1